De klusservice van
VOZ Groep

Kleine klussen in huis worden naarmate u ouder wordt steeds lastiger. VOZ-Groep biedt speciaal voor senioren een klusservice in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Dordrecht. Een van onze ervaren klusjesmannen komt bij u langs om klein onderhoud en allerlei werkzaamheden uit te voeren. U kunt de klusjesman inhuren bij een verhuizing, maar ook wanneer er in uw huidige woning klusjes uitgevoerd moeten worden.

Besteed kleine en grote klussen uit aan de handyman 

De klussen die we voor u kunnen uitvoeren zijn divers. Denk bijvoorbeeld aan het stofferen van uw nieuwe woning of het ophangen van klokken, lampen en schilderijen. Ons klusteam verzorgt ook schilderwerk.


Grotere klussen, zoals het renoveren van een badkamer of keuken, tuinwerkzaamheden en groot onderhoud aan uw woning, voeren we uit in samenwerking met gespecialiseerde zzp’ers. Daarbij blijven wij uw contactpersoon, zodat u weet aan wie u uw vragen kunt stellen. 


U ontvangt altijd maar 1 factuur waarop alle werkzaamheden vermeld staan. Deze overzichtelijke werkwijze zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van de klussen.

Vraag een offerte aan

VOZ-Groep
Havendijk 10A
4731 KX Oudenbosch 


KvK-Nummer

64042022


Btw-Nummer

NL855498250B01Bankrekeningnummer NL81RABO0306035634


Complete verhuizingen voor senioren o.a. in de regio Roosendaal.