Ontruiming of uithuizing met zorg gedaan door
VOZ Groep

Er zijn verschillende redenen om een woning leeg te ruimen. U kunt te maken hebben met een overlijden, of u bent verhuisd en laat spullen achter in de oude woning. Misschien gaat u wel emigreren of kleiner wonen en neemt u niet alle meubels mee naar het nieuwe adres. VOZ Groep verzorgt ontruimingen en uithuizingen met zorg.

Vaste prijs voor leegruimen: € 500,-* 

Woningen en bedrijfspanden ontruimen we voor een vaste lage prijs. Alle losse spullen worden verwijderd en de ruimte wordt bezemschoon opgeleverd. 

* € 500,- incl. btw, maximaal 60m2, maximaal 10m3 afval. Eventueel bijkomende kosten worden apart in rekening gebracht. Bekijk de actievoorwaarden.

Ontruiming na een verhuizing 

Heeft u overtollige meubels en huisraad na een verhuizing of wilt u gewoon veel spullen opruimen uit uw woning? Wij kunnen u hierbij helpen zodat u zich er niet druk om hoeft te maken. Ook wanneer u een zolder of schuur gaat opruimen, of juist alleen maar een paar meubels wilt wegdoen, kunt u gebruikmaken van onze dienst. 


Wij ruimen alles voor u op tegen een vaste prijs. De enige kosten die er nog bij komen zijn de kosten voor het afvoeren van meubels en huisraad die niet bruikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Uithuizing na overlijden 

Krijgt u te maken met een overlijden, dan heeft u meer dan genoeg aan uw hoofd. Er zijn zoveel dingen die geregeld moeten worden en dan moet de woning ook nog eens leeggeruimd worden in dat korte tijdsbestek. 


Wij nemen de zorgen om de woning uit handen. Bruikbare meubels en huisraad kopen we van u over. Daarna kunnen wij de rest van de woning leegruimen. U betaalt naast de vaste prijs alleen nog de afvoerkosten van de meubels en huisraad die voor ons niet bruikbaar zijn. 


U kunt ervoor kiezen om de woning door ons bezemschoon te laten opleveren door gebruik te maken van onze extra diensten. Bij het bezemschoon opleveren van de woning kunnen wij u een oplevergarantie geven zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Neem contact op

Extra werkzaamheden bij ontruiming of uithuizing 

De vaste lage prijs van € 500,- inclusief btw omvat het leegruimen van de woning. Daarnaast voeren we desgewenst extra werkzaamheden uit, die apart in rekening worden gebracht. Denk bij extra werkzaamheden aan: 

vervoer van meubels naar derden 

verwijderen van spijkers, schroeven en pluggen 

sausen van plafonds i.v.m. nicotine-aanslag 

schoonmaken woning 

herstelwerkzaamheden tuin of pand.

VOZ-Groep
Havendijk 10A
4731 KX Oudenbosch 


KvK-Nummer

64042022


Btw-Nummer

NL855498250B01Bankrekeningnummer NL81RABO0306035634


Complete verhuizingen voor senioren o.a. in de regio Roosendaal.