Compleet schilderwerk voor particulieren en zakelijke klanten

VOZ-Groep kan u bijstaan in alles wat betreft het opknappen van een woning. We helpen u als u gaat verhuizen naar een nieuwe woning die opgeknapt moet worden, maar ook bij werkzaamheden in de oude woning. Wij frissen uw leefomgeving of bedrijfspand weer helemaal netjes op. U heeft 1 aanspreekpunt die alles in 1 keer voor u regelt. Daarna krijgt u alles op 1 factuur.

Oudbouw of renovatieschilderwerk 

Bij onderhoud van oud schilderwerk is de ervaring en het vakmanschap van de uitvoerende schilder van belang. Om kwalitatief goed schilderwerk te kunnen leveren, is de een goede conditie van de ondergrond essentieel. Door achterstallig onderhoud en de diverse weersinvloeden gaat deze ondergrond achteruit. Reparatie door een vakman is soms geen overbodige luxe. 

Neem contact op

Vakkundige stukadoors 

Met stukadoorswerk kunt u alle kanten op. Het belangrijkste doel van stukadoorswerk is het aanbrengen van een afwerklaag en het recht of vlak maken van een muur of plafond. Hierbij kunt u zelf de afwerking kiezen die u wilt. U kunt bijvoorbeeld voor een zeer gladde muur kiezen, wat zorgt voor een sjieke uitstraling, voor een grovere korrel of voor schaduwwerk. Er bestaan veel varianten. Wij lichten graag het één en ander toe. 

Vraag advies

Diverse soorten schilderwerk 

Voor uw muren kunt u kiezen uit verschillende soorten verf, zoals latex, acryl of spachtelputz. Spons- en roltechnieken geven dit alles een apart effect. Het kleurenpallet is oneindig, zodat u elke sfeer kunt oproepen. Dat geldt natuurlijk ook voor scan (glasweefsel), de nieuwste methode van behangen. Eenmaal aangebracht kunt u eindeloos blijven variëren in kleur, gewoon door er overheen te gaan met de verfrol. Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren. 


Spuittechniek 

Door de hogere eisen van de markt verdwijnt de kwast langzaam en wordt deze techniek overgenomen door het verfspuiten. Dit heeft als voordeel dat de verf sneller droogt en dat er nauwkeuriger wordt gewerkt. Verfspuiten is zowel voor buiten als binnen geschikt.

Neem contact op

Behangen 

U kunt zelf uw behang uitkiezen en wij brengen het naadloos en glad aan. Twijfelt u over de keuze of wilt u uw wensen doorspreken, dan komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Herstel van houtrot 

Wanneer onderhoudswerkzaamheden niet op tijd worden uitgevoerd, kan er houtrot ontstaan bij kozijnen, deuren en glaslatten. Houtrot ontstaat door schimmels die in een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Vroeger werd een kozijn dan in zijn geheel vervangen. Met houtrothersteltechniek zijn aangetaste kozijnen tegenwoordig nog prima te redden. Repareren is veel voordeliger dan vervangen. 


Analyse en uitvoer 

Allereerst wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van de houtrot. Variërend van een eenvoudige herstelprocedure tot het volledig vervangen van houten onderdelen. Niet onbelangrijk: door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. 

Herstel uw houtrot

VOZ-Groep
Havendijk 10A
4731 KX Oudenbosch 


KvK-Nummer

64042022


Btw-Nummer

NL855498250B01Bankrekeningnummer NL81RABO0306035634


Complete verhuizingen voor senioren o.a. in de regio Roosendaal.