transportservice van
VOZ-Groep, vanaf € 35,-

Tevens Opslag

Heeft u mooie meubels bij een woonwinkel gezien, maar weet u niet hoe u ze thuis moet krijgen? De eigen bezorgservice van winkels is vaak duur, en spullen worden niet altijd naar een etage gebracht. VOZ-Groep biedt een voordelige transportservice. Wij brengen de meubels wel naar de gewenste etage en kunnen ze ook voor u monteren. VOZ-Groep werkt in de regio Noord-Brabant, op het eerste eiland van Zeeland tot aan Dordrecht. 

Opslag- transport en montage door VOZ-Groep 

Ons transport is gericht op het vervoeren van enkele stukken. Stukken die u zelf niet kunt of wilt vervoeren in uw auto. Tijdens ons vervoer zijn uw goederen verzekerd. De kilometers worden berekend van vertrek tot terugkomst op de vestiging. 


Heeft u tijdelijke- of langdurige opslag nodig voor uw huishoudgoederen of andere voorwerpen, neem dan contact met ons op. Uw goederen worden in geconditioneerde ruimtes geplaatst tegen een concurrerende prijs. 

Onze service is dus niet alleen het klussen, maar ook er voor zorgdragen dat u niet met vragen achterblijft. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent!

Vraag een offerte aan

Wij bezorgen meubels van onder meer: 

 IKEA 

 Leen Bakker 

 Kwantum 

 Bouwmarkten 

 Webshops 

Maak een afspraak

Transportservice voor bedrijven 

Heeft u een bedrijf en wilt u regelmatig gebruikmaken van onze transportservice? Neem contact op voor onze speciale prijzen en vervoerafspraken.

VOZ-Groep
Havendijk 10A
4731 KX Oudenbosch 


KvK-Nummer

64042022


Btw-Nummer

NL855498250B01Bankrekeningnummer NL81RABO0306035634


Complete verhuizingen voor senioren o.a. in de regio Roosendaal.