Het inpakken van spullen, demonteren van meubels en het aansluiten van apparaten: inderdaad er komt heel wat op u af bij een verhuizing en deze taken zullen waarschijnlijk niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoren. Daarnaast kan het een hoop stress opleveren. VOZ-Groep helpt u met verhuizen of met ruimte voor tijdelijke of langdurige opslag. U kiest welke zaken u zelf doet en welke u door ons laat verrichten. Waar nodig verzorgen we de complete verhuizing voor u. Onze ervaren verhuisteams staan voor u klaar. U kunt ook voor één van onze speciale actiepakketten kiezen zoals hieronder vermeld staan. Gemelde uren zijn inclusief aan- en af rijtijd. Wij zijn flexibel en zijn u graag van dienst.

Bekijk de prijzen

Actieprijzen verhuisservice VOZ-Groep 

2 verhuizers + verhuisbus

VOZ-Groep verhuist uw meubels in alle rust voor u;

€ 395,-

2 verhuizers + verhuisbus

Wij stofferen uw gehele woning voor u;

€ 525,-

2 verhuizers + verhuisbus

Complete verhuis- en klusservice bij VOZ-Groep uit Oudenbosch;

€ 625,-

3 verhuizers + verhuisbus

Een woning laten ontruimen? VOZ-Groep uit Oudenbosch helpt u;

€ 562,50

3 verhuizers + verhuisbus

Stofferings- en schilderklussen pakken wij voor u aan;

€ 750,-

3 verhuizers + verhuisbus

Stoffering van uw woning in en om Roosendaal;

€ 900,-

De Verhuizing: Hoe werkt het

U kunt er voor kiezen om één van onze  bovenstaande verhuis actiepakketten te kiezen. Wanneer u zelf een idee hebt van het te verhuizen volume, dan kunt u een keuze maken uit deze extra voordelige aanbiedingen. Let wel, we komen dan niet bij u langs voor een taxatie. Inpak benodigdheden kunt u dan bestellen vanuit onze verhuiswinkel. Onderaan deze pagina vindt u onze huur en koop opties. Bent u echter onzeker over het te verhuizen volume, dan komen we graag bij u langs om alle details van het verhuisproces met u door te nemen. De offerte wordt dan gebaseerd op de bevindingen van de taxateur die met meer dan 20 jaren aan ervaring u tot in detail kan informeren en adviseren. 

De verhuisdag:

Samen met u plannen we de verhuisdag in. Op die dag loopt de voorman nog even met u de woning door.. Tijdens deze ronde kunt u eventuele bijzonderheden kenbaar maken. De taxateur die eerder bij u thuis is geweest heeft ze natuurlijk ook al van de nodige informatie voorzien. Indien gewenst worden uw spullen netjes ingepakt en de grote voorwerpen met schone verhuisdekens omwikkeld en/of met folie geseald. Matrassen gaan in de daarvoor bestemde beschermhoezen. daarna gaan uw verhuisgoederen de verhuiswagen in en worden naar de nieuwe bestemming gebracht. Daar wordt alles netjes op de plaats gezet waar u het wenst.

Na afloop van de verhuizing sluiten onze verhuizers uw wit- en bruingoed aan. Wanneer gewenst installeren zij ook uw apparatuur, zodat u zelf daarna alleen nog maar de dozen hoeft uit te pakken en zelfs dat kunnen wij voor u doen. Alles met een optimale aandacht voor uw waardevolle goederen.  

VOZ-Groep verzorgt meer dan alleen de verhuizing 

Wanneer u gaat verhuizen, is het belangrijk om te kijken welke spullen u meeneemt naar de nieuwe woning. De spullen die eventueel niet meegaan, moeten een andere bestemming krijgen. Daarbij helpt VOZ-Groep u. Wij kopen eventueel goede meubels en huisraad van u over. Dat bespaart u tijd en kosten  en u weet dat uw spullen iemand anders blij zullen maken. Goederen die voor ons ook niet bruikbaar zijn, voeren we voor u af. Uw woning wordt bezemschoon opgeleverd. Kortom, u heeft er geen omkijken meer naar. Ook dat is ontzorgen.


Wij komen graag kosteloos en vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om een offerte op te maken. Tijdens dit bezoek van onze ervaren adviseur, worden alle details van het verhuisproces met u doorgenomen en kunt u uw wens en vragen doorgeven. 

Vraag een offerte aan

"VOL WAARDEVOL"

“Gaat u verhuizen” “Kleiner wonen” “Heeft u veel spullen”


Weet u niet hoe en waar te beginnen want alles is in uw ogen is Waarde-vol!
Bewaart u alles omdat ze u een troost bieden of u herinneren aan iets of iemand?
Bewaart u alles omdat u het mooi vindt?
Bewaart u alles omdat het misschien nog wel eens van pas komt?
Bewaart u alles omdat het zonde is om weg te gooien?
Bewaart u alles omdat u denkt dat het veel waard is?
Bewaart u alles voor later?
Bewaart u alles voor anderen?

Hallo ik ben Marijke en verknocht aan spullen.
In alles zie ik wel iets. Wat op straat aan bruikbaars staat sleepte ik mee naar huis.

Misschien niet voor mijzelf maar voor die ander!
Kringloop en rommelmarkten waren een walhalla voor mij.
Ik kon en kan nog steeds moeilijk spullen weg doen.
De gedachten, jezelf te verliezen of de herinnering aan die ander, als je het weg doet.
Spullen bieden een schijn veiligheid en zijn vertrouwd.
Geen beslissingen kunnen en durven nemen over de spullen. Uitstellen. “Morgen”.

Door aan mijzelf toe te geven dat ik een verzameldwang heb kon ik deeerste stap zetten naar het loslaten van spullen. Het niet meer hoeven vasthouden aan spullen geeft rust in het hoofd en ruimte in huis.Ik hecht geen waarde meer aan het vasthouden van alle spullen en mijn volle huis wordt een thuis waarin ik kan bewegen tussen een paar mooie endierbare spullen.

Wat heb ik te bieden:
Vanuit mijn ervaring, gevoel en kennis wil ik mensen in een kwetsbare periode van hun leven bijstaan en begeleiden, luisteren en een stukje meelopen.
"Waardevol als mens mogen zijn zonder Waarde-Vol door spullen’.

Mijn kwaliteiten zijn:
Ik ben oprecht, eerlijk, integer, betrouwbaar en betrokken.
Dienstverlenend, luisterend, praktisch, empatisch, niet oordelend of veroordelend. Ik kan mij goed inleven in de belevingswereld van de cliënten.


Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.Ik heb veel kennis opgedaan maar het belangrijkste vind ik zelf mijn levenservaring en levenswijsheid.In een aantal ontmoetingen van gemiddeld twee uur per keer kom ik u graag helpen.

Verhuizen met gemak 

 Totaal service, snel en voordelig 

 Verhuur en verkoop verhuismateriaal 

 Inkoop oude inboedel 

 Aansluiten witgoed 

 Aansluiten elektrische apparaten

 Bezemschoon opleveren

Verhuismateriaal, geleverd tegen scherpe prijzen 

VOZ-Groep biedt een groot assortiment aan verhuisdozen en inpakmaterialen. Deze verhuismaterialen zijn te huren en aan te schaffen. Alle benodigde materialen voor uw verhuizing kunnen wij tegen een kleine vergoeding bij u afleveren en ophalen.

VOZ-Groep
Havendijk 10A
4731 KX Oudenbosch 


KvK-Nummer

64042022


Btw-Nummer

NL855498250B01Bankrekeningnummer NL81RABO0306035634


Complete verhuizingen voor senioren o.a. in de regio Roosendaal.